hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Jag är så otroligt trött på att vara trött…!

Ja, så här är det... 
 
Jag har delat med mig av och visat denna bilden tidigare här på bloggen men nu visar jag den igen, helt enkelt för att den är så sann! Och så bra. Sorglig men sann!
 
Och jag orkar inte skriva något idag och hade inget annat förberett. Hoppas denna upprepningen känns okej för er, mina kära läsare! TACK SÅ MYCKET för att ni läser och kommenterar så fint. TACK! 💙💙💙
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Självklart är det ok att du lägger ut texten.
Den är väldigt bra och jag lånade den av dig den gången.
Den beskriver så bra hur vi lever och hur vi och våra känslor påverkas av ett långt liv med smärta och allt som följer med det.
Du finns alltid i mina tankar och i mitt hjärta.
Vi tar myrsteg framåt dygnet runt.
Och vi tar dem tillsammans.
En stor varm kram till dig.
Älskar dig nu och för evigt.❤️🐶❤️🐶🥰👩‍❤️‍💋‍👩😘😘🫶💙💙💜💜I-M

Svar: Tack så mycket för dina fina kommentarer, finaste Ing-Marie! ❤️❤️❤️ Ja, det är en väldig väl beskrivande bild!

Detsamma! Du finns alltid med mig i både tankar och hjärta.
Och jag älskar dig, nu och för alltid!
Ja, vi kämpar vidare tillsammans! Tillsammans är vi starka! ❤️❤️❤️❤️❤️
Stora kramar och kärlek ❤️❤️❤️❤️❤️
Hanna Andersson

2 sandra ledin
skriven :

Klart det är ok 👍🏿 du delar va du vill i din blogg även om det är samma sak. Det är viktigt att du får berätta hur du känner och mår och det ska ingen säga emot om du skriver samma sak ❤️❤️❤️ du lär oss så mycket om dessa sjukdomar och hur de är för dig. Vill did ekovaror 100 gånger om att du är trött så förstår vi och står med dig ❤️🌺💐

Svar: Tack så mycket för dina fina kommentarer, finaste Sandra! ❤️❤️❤️
Hanna Andersson