hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Vackra blommor i mitt rum! ❤️

Ni som följt min blogg ett tag och ni som känner mig vet att jag älskar blommor väldigt mycket och ni vet att jag vill ha blommor i mitt rum som jag kan ligga och titta på när jag ligger här i mitt rum i min ensamhet dygnet runt. Blommor piggar upp och att ha blommor i ens närhet piggar upp och påverkar humöret till det positiva.
 
Just eftersom att jag känner så och blommor är så viktiga för mig är mamma väldigt duktig på att se till att det alltid finns blommor i mitt rum. Dels en blomma i mitt fönster som är lite tråkig nu då den inte har någon blomma, än. Och så har jag min otroligt vackra orkidé som står på ett bort bortanför fotändan av sängen så jag kan se den supervackra blomman, som blommar med ett flertal vackra blommor just nu, hela tiden. 
 
Mamma försöker oxå plocka in blommor till mig på våren och sommaren när det finns blommor att plocka ute och köpa blommor till mig på vinterhalvåret, ofta rosor eller tulpaner och sånt, som hon ställer på samma bord som orkidéen står på så jag kan se de vackra blommorna hela dagen när jag ligger i sängen och tittar ut över mitt rum. Då står blommorna där och fångar min blick och piggar upp mitt sinne, mitt inre, och gör mig glad och det är helt otroligt viktigt för att jag ska orka kämpa vidare och stå ut. Blommorna hjälper mig att överleva, helt enkelt. ❤️
 
 
 
 
Visst är den helt fantastiskt vacker, min underbara orkidé! ❤️ 
 
 
Denna söta lilla bukett liljekonvalj hittade mamma utanför vårt hus och plockade med in till mig. Så denna lilla vas står nu bredvid orkidéen på bordet bortanför sängen där också mina två elefanter står, Mamma Elefant och Bebis Elefant som håller i sin mammas svans med sin snabel. Jag älskar de två elefanterna. Och blommorna. Det är ett fint bord jag har att titta på när jag ligger i min säng och vilar. Timma efter timma, dag efter dag, vecka efter vecka och så vidare... 🐘❤️