hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Nu är det återigen dags för oss allihop att skratta tillsammans!

Och varför är det så? Jo, därför att det är måndag idag igen! Vardagarna går fort! Men helgerna går på något vis ÄNNU snabbare. De bara rusar förbi och så är de över! 

Men men. En tröst att helgen är över och en ny vecka har börjat är att vi allihop ska skratta tillsammans åt dagens (förhoppningsvis!) roliga bilder! 

Och det är ingen idé att vånta längre på det, utan nu kör vi! Let's laugh!