hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Superfina bilder på blommor, natur och unge herr Trisse! 🐶❤️

Igår var mamma, Lina och Trisse ute och gick i vår fina, vackra stad och tittade på vårblommor. Mamma var snäll och tog bilder på deras promenad och de bilderna skickades sedan till mig. 
 
Och nu ska samma bilder visas för er, mina kära läsare, här på bloggen! Jag hoppas ni alla tycker om de vackra bilderna. Tack så mycket, älskade mamma, för att du tog och skickade dessa fina bilder igår! ❤️❤️❤️  
 
 
Mamma tog även två bilder utanför vårt hus upp mot skogen där det växer massa vitsippor.