hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Fina bilder på rosor och rådjur! ❤️

Jag är helt kraschad och mår väldigt, väldigt dåligt så dagens inlägg består endast av några bilder och inget mer än så. 
 
 
Mammas väninna hade med sig superfina rosor till mig och de står i mitt rum och är så fina. Jag orkade tyvärr inte ens bara säga hej till henne och tacka så mycket för blommorna. Men men. Det är som det är. 
 
 
Fru Rådjur och hennes lilla kid, så otroligt söta och fina båda två! ❤️