hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Nu är vi hemma igen efter operationen! ❤️

Tack vare att jag blev första personen att opereras igår morse kunde mamma och jag bli utskrivna och åka hem på eftermiddagen, vilket var helt otroligt skönt! 

Själva operation tros vara lyckad men det är för tidigt att säga det än. 

Jag har ingen ork att skriva längre utan måste fortsätta vila men jag kommer fortsätta uppdatera hur det gick igår på sjukhuset när jag har möjlighet. 
 
TACK så mycket, än en gång, mina kära läsare, för att ni håller tummarna samt tänker på mig. Det betyder verkligen så mycket för mig, bara så ni vet! ❤️❤️❤️ 
 
Det var helt underbart att få komma hem till mina hjärtan, Trisse och Hollie, igår! Som jag saknat dem! Nu hoppas jag det dröjer länge innan vi, våra små älsklingar och jag, måste vara ifrån varandra igen! 🐶❤️