hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Verkligen skönt och välbehövligt med sömn! 😴

Förra natten tog jag en rejäl dos (jag är väldigt tolerant tyvärr) av mina starka sömntabletter och sov ganska många timmar på natten och några på förmiddagen. Sedan lyckades jag hålla mig kvar i något sorts mellanrum mellan vakenhet och sömn resten av eftermiddagen och kvällen. Denna natt sov jag inte riktigt lika bra, men ändå något. Allt är bättre än inget!

Om jag får någon timmas sömn under dagen eller inte eller om jag kan vara i det där mellanrummet mellan vakenhet och sömn återstår att se. Men två nätter med flera timmars sammanhängande sömn var verkligen skönt att få. Och det var väldigt, väldigt välbehövligt och det inträffar alldeles för sällan.