hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Det är otroligt viktigt för mig att bloggen fortsätter vara aktiv och igång! 💙

Natten till igår råkade en ofärdig version av detta, dagens, blogginlägg publiceras. Det blev fel. Så idag publicerar jag detta inlägg, nu färdigt, igen! TACK så mycket för att ni läser! 💙

Det är så viktigt att fortsätta ha bloggen aktiv och igång! Det är något av det viktigaste jag vet, något av det viktigaste som finns. För mig, här och nu och framåt. 

Jag lider något enormt, som ni, mina kära läsare, vet, och trots att jag lider så förskräckligt måste jag fortsätta kämpa vidare. Jag måste fortsätta överleva, fortsätta finnas här för min familj.

Hur svårt det än är måste jag fortsätta finnas här på jorden, för min familj. Och något som hjälper mig att fortsätta finnas kvar och kämpa vidare är bloggen! 

Jag tycker så otroligt mycket om att skriva, dela med mig om mitt liv, som ung och mycket svårt multisjuk, och vardag så som den ser ut. 

Och ni läsare, mina kära läsare, ni- varenda en av er- betyder mer för mig än jag tror att ni någonsin kan förstå! Jag är evigt glad och tacksam att ni läser, gillar och kommenterar. 

Jag kämpar hårt för att få ut ett inlägg varje dag för jag vill så väldigt gärna fortsätta ha det så, hålla bloggen aktiv och igång! 

En förutsättning för att bloggen ska fortsätta finnas kvar är att det finns läsare! Såklart! Jag vill ju ha läsare, så är det bara!

Så fortsätt läs! Och gilla gärna inläggen (klicka på hjärtat längst ner, i slutet på varje blogginlägg)! Kommentera och dela gärna med er av bloggen och det ni läser till folk runt omkring er!

Dela gärna något/några av mina blogginlägg på sociala medier och/eller tipsa en kompis som tycker om att läsa osv.

Ju fler som läser desto fler får upp ögonen samt lär sig om ME, EDS, fibromyalgi osv som jag skriver samt delar information om. Och det är ett av mina mål med skrivandet och bloggen, att fler ska förstå vad ME (och mina andra sjukdomar) är för något.

Jag gör det lilla jag kan för att uppmärksamma och sprida kunskap och information om ME, EDS och fibromyalgi osv och det är allt jag kan och har ork och energi att göra i nuläget. Och knappt ens det.