hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

❤️⭐️ GOTT NYTT ÅR! ⭐️❤️

❤️⭐️ Gott Nytt År alla mina kära läsare! ⭐️❤️
 
Idag har jag dels svårt att finna inspiration på grund av att jag tycker att denna dag, Nyårsafton, är en dag som jag inte är så förtjust i. 
 
Det är också så att jag måste spara så gott som all energi jag har idag för att kunna vara med nere i soffan ikväll för att fira nyår ikväll tillsammans med min älskade familj! 

Det har på många sätt varit ett tufft 2020, till och med mycket tufft för många. Jag hoppas av hela mitt hjärta att 2021 blir ett lättare år för oss alla, inklusive för alla oss ME-sjuka och våra familjer. 

Jag hoppas att vi alla kan få en fin Nyårsafton idag! Jag önskar er ALLA, mina kära läsare, och att vi också kan få ett fint och Gott Nytt År! ⭐️❤️