hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Nyårsafton 2021! Gott Nytt År, alla mina fina läsare!

Jaha, då var också denna dag här. 31 december. Årets sista dag. En speciell dag. Årets festdag för vissa. En dag full av och förknippad med ångest för vissa, mig inkluderad. Och en dag full av rädsla och panik på grund av alla raketer och smällare för vissa, som för alla stackars djur och en del människor som till exempel flytt krig.
 
Jag önskar så att alla fyrverkerier av alla slag förbjuds helt och hållet! Nu direkt! Satsa på såna där ljusspel/laserspel istället! Det lider inga djur eller människor av. Och det är inte heller lika skadligt för miljön, som fyrverkerier verkligen är i högsta grad.  
 
Jag är så otroligt, otroligt glad och tacksam för mycket! Min familj (både två- och fyrbenta!), mina få men nära vänner och ni, mina kära, finaste läsare! Jag är otroligt tacksam att ni finns och att ni läser, gillar, kommenterar och stöttar mig!
 
Stort, stort TACK till er alla fina, underbara människor som finns i mitt liv! Det är ni som får mig att fortsätta kämpa för min överlevnad, det är tack vare er jag har något positivt i mitt liv.
 
Ni är det ljusa i mitt annars mycket mörka, svåra och mycket, mycket plågsamma liv. Tack så mycket för det och tack så mycket för att ni finns! 💙💙💙
 
Gott Nytt År till er alla, min familj, mina få men nära vänner samt till er alla, varenda en av er, mina kära läsare! Jag älskar er ALLIHOP och jag önskar er ALLA ett riktigt Gott Nytt År! ⭐️⭐️⭐️