hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Grattis på namnsdagen min älskade syster! ❤️

Idag är det de som heter Maria som har namnsda! Det betyder att bland annat min kära syster, vår granne och min och Linas äldsta kusin har namnsdag idag! Grattis till er! ❤️ 

Vi andra i familjen har med båda våra namn i namnsdagskalendern, men Lina har enbart med sitt ena namn. Andranamnet.
 
Därför har vi alltid sett till att försöka fira henne och hennes fina andranamn lite extra. Det var framförallt viktigt för henne när vi var små.
 
Vi som familj har aldrig firat namnsdagar med presenter och tårta eller så. Nej vi har bara sagt Grattis på namnsdagen och ställt fram en liten söt flaggstång med svenka flagggan samt att vi har försökt att uppmärksamma den som har namnsdag lite extra just den dagen. 

Så det är min tanke med att skriva detta inlägg och berätta för er, mina kära läsare, att min älskade syster har namnsdag idag. Att uppmärksamma henne lite extra! 

Och vem vet, kanske blir hon gratulerad av någon snäll själ här inne under dagen? Det återstår att se! 

Grattis på namnsdagen, min älskade, finaste, helt underbara och fantastiska syster, Lina Maria! ❤️❤️❤️