hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

❤️🌟🥂 GOTT NYTT ÅR! 🥂🌟❤️

Idag är det den sista december, den 31/12. Det är också den sista dagen på detta året, 2022, och icke att förglömma, det är också Nyårsafton idag! 

Vi firar själva och Lina och Sofia för sig själva då Sofia tråkigt nog har Covid. Det är tråkigt att vi inte ska fira tillsamman, men men. Det är inte så mycket att göra åt det. Och som väl är kan vi alltid FaceTimea med varandra vid 00-slaget! 
 
Slutligen vill jag önska alla mina kära läsare, varenda en av er, ett riktigt Gott Nytt År! 🥂🌟❤️