hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Att vara den som alltid blir lämnad kvar helt ensam... 😔🤕

Jag är lite deppig att jag inte kan följa med på gårdagens utflykt heller. Samtidigt är jag så otroligt van vid att de andra åker iväg på äventyr och jag är kvar hemma i min ensamhet.

Och just det att jag är så otroligt van vid att inte kunna följa med, att alltid vara den som lämnas ensam, oförmögen att kunna vara med på det roliga, gör mig ledsen det med! Det är inte klokt att jag blivit så van vid att INTE LEVA!

Jag är ändå bara 25 år. Det är klart att det gör mig ledsen att alltid vara den som blir lämnad ensam kvar. Fängslad i min egen kropp. Dömd till ett liv i sängen.