hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Om du fick prata med vem som helst i en timma, vem väljer du då? 💙

 
Ja! Det är just frågan det. Vem väljer du att sitta bredvid här på denna bänk och prata med i en timma? Det får vara vem som helst!
 
Någon som har dött eller någon som fortfarande lever. Någon du känner eller någon för dig helt okänd. Du kan välja en person som är känd eller någon som inte är känd. Du får verkligen välja vem som helst! 
 
VEM VÄLJER DU?! 💙 
 
Jag vet inte riktigt vem jag väljer, men jag har några olika personer som det står mellan. Det är följande: 
 
- min och Linas älskade farfar som dog idag för tolv år sedan, alltså den 31/1 2008. Jag kan inte förstå att det gått hela 12 år! Det är inte klokt! Farfar dog helt plötsligt och helt oväntat vilket var otroligt jobbigt och chockartat. Jag tänker på honom (och på farmor som dog 2/11-2011) varje dag och jag saknar dem så otroligt mycket båda två. ❤️❤️
 
- farmor, som jag berättade lite kort om precis. Henne skulle jag såklart också otroligt hjärna vilja träffa och prata med. Vem av henne eller farfar jag skulle välja är helt omöjligt att veta! Jag kan inte välja mellan de två! 
 
- Ellinor/Ellen, en nära vän till Lina och mig när vi var tre-tolv år. Efter det hade vi sporadisk kontakt och sommaren 2011, när hon var omkring 18 år gammal, begick hon självmord genom att hänga sig. Det var, och är, otroligt sorgligt och något som berör mig djupt fortfarande. 
 
- James Hetfield, min älskade James, min drömman. Han är sångare, andregitarrist och grundare av Metallica som tillsammans med Iron Maiden är mitt absoluta favoritband. Jag älskar James och hela Metallica och deras musik har räddat mig så många gånger. Bokstavligen. 
 
Det är dessa tre personer det står mellan. Som jag kommer på och tänker på just nu i alla fall. Det är möjligt att jag kommer på någon annan jag skulle addera till min lista.
 
Det är klart att det finns fler jag skulle vilja träffa och prata med. Skådespelare jag tycker om, musiker jag ser upp till, allt möjligt. Men de jag allra helst skulle vilja träffa och prata med, de det står mellan, är de jag skrivit upp på min lista. 
 
Vem/vilka personer står på er lista? Vem väljer ni? 💙