hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Jag fortsätter att vila, vila och vila ännu, ännu mer...!

Jag har inget annat val än att göra just det, fortsätta att vila och inte göra något annat än att just vila, efter begravningen som jag är mycket kraschad efter. Men trots svår krasch är jag väldigt glad att jag kunde ta mig iväg till begravningen. Det känns bra i mitt hjärta. 
 
Jag mår katastrofalt dåligt, verkligen riktigt jäkla dåligt. På alla sätt och vis, tyvärr. Jag lider något så extremt mycket och det är verkligen så att varje dag och varje natt är en kamp att bara försöka stå ut och försöka fortsätta överleva.  

Det är INTE lätt när det är svårt. Det är ett som är säkert. 
 
Japp! Exakt så är det! Och faktum är att jag aldrig tycks bli färdig med att göra ingenting! 💙