hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Grattis på namnsdagen alla som heter Maria!

Jag kikar in lite snabbt här nu på eftermiddagen och önskar Grattis på Namnsdagen till alla som heter Maria! Jag har flera i min närhet som heter Maria, bland annat min syster heter Maria i andranamn. Fler som heter Maria i min närhet är till exempel en av våra närmsta grannar, en av mina kusiner, två till grannar på lite längre håll och min mammas kusins fru. Det blir några stycken! Men så är ju Maria ett väldigt vanligt namn!
 
 
 
 
Med bilder på dessa supervackra blommor, en vit ros och några mörkröda liljor, som är kvar från mammas Alla Hjärtans Dag-bukett som pappa gav henne, vill jag säga Grattis till alla som heter Maria! Störst Grattis på namnsdagen säger jag till min kära syster, för hon har bara denna namnsdagen medan både mamma, pappa och jag har två stycken namnsdagar var. Det är inte helt rättvist, kan man tycka. Men så är ju inte livet rättvist heller och Lina tyckte nog det var värre att bara ha en namnsdag, mellannamnet till råga på allt, förr när hon var barn än hon tycker nu när hon är vuxen. Jag hoppas det i alla fall! ❤️