hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Idag är det dags, i eftermiddag flyttar vi hem!

Idag är sista dagen av sommaren, om man ser till almanackan och det faktum att det är sista augusti idag. 

Det är därför ganska så passande att vi flyttar hem till huset i stan just idag! 

Vi har haft en jättefin sommar här ute på landet i vår fina sommarstuga men nu är det dags att packa ihop och flytta hem.
 
Jag tycker, som alltid, att det är stressigt och väl energikrävande att flytta. Detta trots att jag inte packar ihop någonting, inte ens mina egna grejer. 
 
Det enda jag ska göra är att tvinga mig upp ur sängen, sätta mig i bilen och åka hem- vilket tar ca 20 minuter- och väl hemma i huset kryper jag ner i min säng och fortsätter att vila. 

Men den där proceduren är väldigt jobbig och högst krävande för mig, trots att jag inte packar ihop någonting själv. 

Denna underbara bild på Trisse och Hollie som åker båt, något de verkligen älskar att göra, är en av de finaste och sötaste bilderna som tagits i sommar! 🐶❤️