hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Idag är det måndag och sista januari…

Den sista januari är alltid en speciell samt en aning deppig dag för vår familj. Det var nämligen just den 31:e januari som min och Linas farfar dog.
 
Han dog den 31:e januari 2008. Det är alltså hela 14 år sedan han dog, 73 år gammal. Han skulle fyllt 74 år senare samma år, den 3:e september. 
 
Idag är alltså en känslosam och tuff dag rent mentalt på grund av att det, som sagt, är 14 år sedan vår högt älskade farfar dog idag. 

Nu är det dags för oss att skratta, eller åtminstone le, tillsammans! Let's laugh! 


Det är ingen dålig Superpower det där! 😂 
 
Så sant som det var sagt! 👍