hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Ni som vill får väldigt gärna ”gilla” mina blogginlägg efter att ni läst dem! 👍❤️

Ni som vill får gärna "gilla", alltså trycka på hjärtat, på detta inlägg (och gärna på mina andra inlägg också). Detta för att ju fler gillningar ett inlägg har desto mer syns bloggen och det aktuella inlägget på blogg.se (som är bloggportalen jag skriver på).

Min tanke och förhoppning är då att någon/några "utomstående" som inte brukar läsa min blogg går in på min blogg och att de tycker om det de ser och läser och att de blir kvar! 

Min förhoppning är alltså att så många som möjligt gillar mina inlägg, de inlägg som ni tycker förtjänar en gillning, ett klick på hjärtat, vill säga. Det är redan några som gillar, men sett till antalet läsare jag har varje dag skulle antalet gillningar kunna öka rejält. 

Anledningen till att jag vill ha så många gillningar som möjligt är för att öka chansen att mina inlägg syns mer på blogg.se. Tänk så fantastiskt det vore om fler (som inte vet vad ME är) går in på min blogg och läser och lär sig.

Min önskan är att ALLA ska veta vad ME är och jag vill hjälpa till med det. Så ni som vill får hemskt gärna gilla, alltså trycka på hjärtat i slutet av varje blogginlägg/text.

 
Såhär ser det ut när man har gillat, alltså tryckt på det lilla hjärtat i slutet av ett inlägg. Innan man klickar på hjärtat är det ofärgat men när man klickar och "gillar" blir hjärtat rött och fint! ❤️

Sen måste jag också erkänna att varje gillning värmer gott i mitt hjärta. Det är en bekräftelse på att jag skriver något bra som ni, mina kära läsare, tycker om att läsa och att ni stöttar mig. Så gilla på, allihop! Tack så mycket! ❤️