hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 26 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Idag är det dessvärre fullt upp!

Jag ska på något sätt klara av att ta mig igenom både att få spruta nummer två på vårdcentralen (Covid vaccinet) och sedan direkt efter det går då flytten ut till landet! 

Det är mycket som jag ska orka ta mig igenom idag och jag vet ärligt talat inte riktigt hur det ska gå. Men på ett eller annat sätt kommer det att gå, det måste det! 

Det är helt nödvändigt för mig att jag tar den andra sprutan, vaccinet, som jag erbjuds idag. Och sedan är det såklart helt nödvändigt att jag följer med till sommarstugan jag också. Jag kan ju inte bli lämnad ensam kvar hemma i huset!