hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Min pappa är så otroligt snäll och omtänksam! ❤️

Att han är det, min pappa alltså, kommer ni att märka/förstå när ni läst detta blogginlägg. Om ni, mina kära läsare, inte redan visste det, hur snäll och omtänksam min pappa är, vill säga! 

Som jag ju skrev i fredagens blogginlägg hjälptes mamma och pappa åt med att byta ut alla vanliga lampor som stod i fönstren mot adventsljusstakar. 
 
När de var klara på nedervåningen och pappa gjorde sig redo att gå upp sa jag till mamma (jag låg i soffan där nere och vilade) att jag var osäker på om jag verkligen vill byta ut min superfina "elefantlampa", som jag fick av Lina och Sofia i somras, och som jag tycker jättemycket om. 

Såhär ser den ut. Visst är den fin! Jag tycker den är superfin! Tack så mycket, igen, Lina och Sofia, för denna fina present! 🐘❤️
 
Men mamma sa att hon visst tycker att jag ska byta ut elefantlampan mot en adventsljusstake för att det blir så fint och mysigt nu vid den här tiden på året och över jul och nyår. Jag lät mig övertygas och gick tveksamt med på att byta ut min kära elefantlampa.
 
Tydligen hörde pappa vad jag sa till mamma och vad mamma sa tillbaka för ett tag sedan när mamma och jag kom upp för trappan och vi tittade in i mitt rum fick vi oss en överraskning!  

Titta här så bra det blev och så smart pappa gjorde detta! Vilken fin överraskning! Tack så mycket, världens finaste, snällaste och mest omtänksamma och uppfinningsrika pappa! TACK! 🐘❤️
 
Det pappa gjorde var alltså att han bytte ut elefantlampan mot adventsljusstaken. Men istället för att plocka bort elefantlampan helt ställde han den till höger, nedanför fönsterbrädan, på en svart liten låda.
 
Det blev jättefint och nu behöver jag inte välja utan nu kan jag ha adventsljusstaken där på fönsterbrädan där den ska/bör stå den här tiden på året samt ett tag framåt.
 
Men jag är inte helt utan min kära elefantlampa, för den står där nedanför till höger och vill man (jag) kan jag sätta på båda lamporna så får de lysa tillsammans. 
 
Perfekt! Så himla smart tänkt och bra gjort, älskade pappa. Tack så mycket för att du inte bara hörde vad jag sa. Utan du lyssnade på mig och tack vare att du är så snäll, omtänksam och uppfinningsrik fixade du till en superbra lösning på mitt "lampbekymmer". Tack så mycket för det, älskade, finaste pappa! ❤️❤️❤️