hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Vackra blommor som piggar upp här i vårt hem! ❤️

Jag har inte sovit något alls på hela natten, inte så mycket som en minut. Så nu är jag inte på topp. Hoppas bara att jag får sova något i natt. Jag kommer, såklart, bara bli ytterligare mer kraschad och må ännu, ännu sämre om jag är vaken en natt till. Eller i värsta fall tre dygn. Det är ju tyvärr inte ovanligt alls att jag är vaken i tre dygn. Helt vaken. Men det får vi inte hoppas händer denna helg. 
 
Blommorna vi har här hemma är så fina och så betydelsefulla för mig och de piggar verkligen upp. Även om de inte piggar upp mig rent fysiskt så känns det fint psykiskt att vara omgiven av så många vackra blommor!