hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

En underbart vacker kvällshimmel! 🌇

För första gången idag kan jag andas igen! Det är svalt och betydligt behagligare och himlen är underbart vacker! Lite te och mys i soffan och sedan säng och sova.
 
Tyvärr kom lite hustak med, jag är inte så lång! Haha
 
Himlen är verkligen magisk! Älskar att sitta och bara titta upp på den. Se hur den ändrar sig, skiftar färg och ljus beroende på tiden på dygnet.