hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

❤️🥂🎁🎈 Stort GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, världens finaste mamma! 🎈🎁🥂❤️

Idag, den 15/7-2024, fyller vår älskade mamma, svärmor, fru och mormor 57 år! 
 
Igår, den 14:e juli, fyllde vår (Sveriges) Kronprinsessa, vackra Victoria, 47 år! Det skiljer alltså exakt tio år och en dag mellan dessa vackra, fina kvinnor, mamma och Kronprinsessan Victoria! 

Mamma ska såklart firas idag! Några grannar kommer hit och fikar ikväll och någon gång under dagen ska mamma få paket från oss i familjen.
 
Mamma firades igår också. Vi hade nämligen storfrämmat här ute i stugan igår! 
 
Min och Linas älskade mormor och morfar var här och åt lunch och stannde också på kaffe efteråt. Jag var uppe från sängen en liten stund och drack lite kaffe och åt vattenmelon. 
 
Jag orkade egentligen inte men jag tvingade mig upp från sängen och var med en liten stund för jag vet hur mycket det betyder för mormor och morfar att träffa mig och det betyder precis lika mycket för mig att träffa dem. 
 
Det jag hoppas på allra mest för denna dag är dels att jag kan vara uppe från sängen en liten stund så jag kan vara med och fika en stund ikväll. Halvligga ute i soffan på altanen, kanske med lille Sören i fammen, och bara vara med. 

Och det jag hoppas ännu lite mer är att mamma får en toppendag som hon är riktigt nöjd med och som hon kan se tillbaka på och minnas med glädje och lycka. 

Denna bilden är tagen på mamma och mig när vi var på Sardinien i samband med att pappa fyllde 50 år! Det var i september 2015, så det är ju några år sedan nu men jag tycker mycket om denna bild på mamma och mig och jag vet att mamma också tycker denna bilden är väldigt fin på oss. ❤️
 
Detta året, denna födelsedagen, är den första som mamma är mormor, inte enbart till fyrbenta vänner utan också till en liten tvåbent krabat. Jag tror att lille Sören ser fram emot att få på sig sin finaste body och fira sin älskade mormor ikväll! 👶❤️
 
Stort GRATTIS på födelsedagen, världens finaste, bästa och älskade Mamma! Vi hoppas att du får en toppendag idag för det förtjänar du verkligen! Stort grattis, älskade mamma! 🎈🎁🥂❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Stort GRATTIS till din fina mamma på födelsedagen.🥳🎁🎉
Hoppas att du orkar vara med en stund idag också.
Även om du får betala dyrt för det sen.
Vi hade huset fullt igår med min bästa vän och hennes son med familj.
Vår son och hennes har vuxit upp tillsammans sen de var i treårsåldern.
En härlig em som sitter i kroppen nu.
Men ibland måste vi få göra något för själen så vi får glädjas och skratta lite.
Så jag hoppas att ni alla får en underbar dag.
Varm kram min älskade Hanna.
Ha en dag❤️🐶❤️🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘😘💞🥰🫶💙💙💜💜I-M

Svar: Tack så mycket, finaste Ing-Marie! Mamma hälsar och tackar så mycket! ❤️❤️❤️ Jag var med och fikade en stund på kvällen och det är precis så som du säger!
Vi bara måste få vara med ibland, för vår själs skull. Vi måste få vara med och skratta lite, få andra intryck och uppleva något annat än sovrummets fyra väggar.
Men det är klart att det kostar på. Och straffar sig efteråt. Det är inte rättvist att vi ska bli så straffade bara för vi var med och försökte leva för en liten stund!

Jag älskar dig!
Många stora kramar och all kärlek till dig, finaste, bästa, underbara, älskade Ing-Marie ❤️❤️❤️❤️❤️
Hanna Andersson

2 Anonym
skriven :

Grattis till din mamma 🎉💐🥳
Hon verkar vara en så varm o fin person. Hoppas hon får en härlig dag med sin nära o kära. Ni har verkligen tur som har henne💕

Svar: Tack så mycket! Hon hälsar tackar så mycket! ❤️❤️ Ja, hon är verkligen en fantastisk person. Så varm, snäll, otroligt omtänksam och fin. Rolig, envis och smart.
Ja, du har helt rätt i det! Och vi är väldigt, väldigt glada och tacksamma att vi har mamma som just vår mamma, fru, mormor, svärmor mm. ❤️❤️❤️
Hanna Andersson

3 sandra ledin
skriven :

Jätte grattis till mor din på födelsedagen 🥳
Så fin bild på er två tillsammans. Man ser en hel del likheter 😉
Hoppas ni får en fin fin kväll ihop 🤗 ♥️ 🌺

Svar: Mamma hälsar och tackar så mycket! ❤️❤️❤️ Ja, det är en fin bild. Jo, lite likheter kanske det finns där.
Tack så mycket, finaste Sandra! ❤️❤️❤️
Hanna Andersson

4 Anonym
skriven :

Superstort grattis till din mamma! Hon verkar vara fantastisk och är också grann att titta på. Kram kram

Svar: Hon tackar så mycket! Ja, hon är helt fantastisk och så fin, både på in- och utsidan!
Kram
Hanna Andersson