hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Mer död än levande… 😔😥

Dagens inlägg blir inte så långt. Jag vill verkligen skriva. Jag har massvis som behöver komma ut ur mig och bli till en, eller flera, texter. Men jag är alldeles på tok för utmattad för att ens försöka skriva något längre. Tyvärr. 

Jag mår helt och totalt katastrofalt dåligt. Jag fortsätter att bli sämre och sämre i både ME:n och "värksjukdomarna" jag har. Och att mitt kalkvärde fortfarande är så otroligt högt att det påverkar min kropp negativt i allra högsta grad hjälper inte direkt. 

Jag ligger helt utslagen dygnet runt. Jag kommer knappt upp något alls för att dricka och äta. Jag är mer död än levande. Det är en hemsk känsla att må såhär otroligt dåligt som jag gör.
 
Jag får ångest och blir rädd och tänker på att jag skulle kunna bli ytterligare sämre om jag fortsätter drabbas av försämringar som jag dessvärre gör alldeles för ofta. Jag har INTE råd att bli sämre. Inte ens lite.
 
Jag orkar snart inte mer. Det räcker nu. Alla människor har en gräns för hur mycket de orkar med. Jag är otroligt nära den gränsen hela tiden. Jag är skrämmande nära den gränsen och jag kan INTE hamna ännu närmare den. 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Katarina
skriven :

All styrka och kärlek till dig fina Hanna💙💙💙 Önskar så mycket att du ska få må lite bättre.🙏 Massor av kramar💕

Svar: Älskade Katarina 💙💙💙 Tack så mycket! Det hoppas jag med.
Mycket styrka, positivitet och kärlek tillbaka till dig, finaste du! Massvis med kramar 💙💙💙
Hanna Andersson

2 Anonym
skriven :

Det är helt fruktansvärt att du ska lida så svårt.😥
Jag hoppas ändå att du ska få må något bättre snart.❤️‍🩹
Hur svårt det än är just nu.
Mitt hjärta värker, ögonen värker av tårar som vill komma.
Det gör så vansinnigt ont att veta att du lider så svårt.
Stor mjuk varm kram min älskade fina vän, min Hanna❤️🥰❤️🐶❤️🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘😘😘🍃🌸🍃🌼🍃💐🍃💙💙💜💜I-M

Svar: Ja, det är fruktansvärt att vi ska må såhär jäkla dåligt! Och inte få någon som helst hjälp heller. Det är inte värdigt! Jag tänker på dig så mycket, det vet du!
Jag är ledsen att jag är väldigt seg och dålig på att svara på dina fina, underbara kommentarer. Och jag kommer tyvärr inte orka att svara på alla kommentarer heller. Men jag läser varje ord du skriver till mig och jag är såå otroligt glad och tacksam att du läser och skriver så fantastiskt fint till mig. Jag uppskattar det så mycket och det och DU betyder såå mycket för mig. Glöm aldrig det! Jag älskar dig. ❤️❤️❤️❤️❤️
Hanna Andersson

3 Anonym
skriven :

Jag lider med dig ska du veta! Kram kram

Svar: Tack. Stor kram <3
Hanna Andersson

4 Natalia Richardson
skriven :

Hej
Hoppas du får må bättre snart,kram

Svar: Hej! Tack så mycket! Och tack så mycket för att du läser och kommenterar så fint!
Kram <3
Hanna Andersson