hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 29 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Hälga är tillbaka…

...men utan några kalvar!
 
Vackra, ståtliga Hälga! ❤️ 
 
I flera år har vi haft en stor och fin älgko, som vi döpt till Hälga (som ni, mina kära läsare, har kunnat läsa om tidigare här på bloggen), här hos oss ute på landet. Hon har varit här regelbundet under flera år och setts till var och varannan dag.

Hon har haft den stora lyckan att få supersöta tvillingar varje år. Underbara små tvillingkalvar som vi sett och kunnat följa när de växt och frodats varje sommar. 
 
Denna sommaren har inte Hälga setts till. Hon har varit som bortblåst. Fram tills igår! Mamma, pappa och hundarna var ute på kvällspromenad vid klockan tio igår kväll och rätt som det var fick de syn på henne i en trädgård. Där stod hon och åt från ett träd. 

De stod och tittade på varandra några sekunder allihop och pappa tog en bild (den som är här ovan) innan mamma, pappa och hundarna snabbt vände och gick tillbaka samma väg som de kom ifrån. 

Så nu har hon alltså setts till, vår vackra, ståtliga Hälga. Dock utan några kalvar. 

Så här har de sett ut, ståtliga Hälga och hennes underbara små tvillingkalvar. Vi saknar att se söta små älgkalvar denna sommaren. Men vem vet, nästa sommar kanske Hälga kommer tillbaka, då med två små söta kalvar! ❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Så roligt att kunna följa Hälge under fler år.
Hoppas att ni får se fler kalvar med henne någon gång.
Ha en dag finaste Hanna❤️🐶❤️🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘😘🥰💞🫶💙💙💜💜I-M

Svar: Ja, det tycker jag/vi med! Hon är så vacker och så ståtlig och fin! Det hoppas vi med! De är så otroligt söta, de små älgkalvarna och vi tycker såklart det är särskilt roligt med tvillingkalvar eftersom att Lina och jag ju är tvillingar!

Ha en dag, älskade Ing-Marie! Kramar och kärlek ❤️❤️❤️❤️❤️
Hanna Andersson