hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Vet ni vad? Jag orkar snart inte mer…!

Och vet ni en annan sak? 
Jag känner mig otroligt full av frustration och hat just nu. För att jag mår så otrolig, otroligt dåligt och för att jag lider något så extremt. EXTREMT. 
 
Hat är ett starkt ord, det vet jag, men nu råkar det tyvärr vara så att det är just HAT, och inget annat, jag känner mot vissa saker just nu. 

Låt mig nu berätta för er, mina kära läsare, vilka de "sakerna" är! 
 
Jag hatar:
- ME 
- Fibromyalg och alla mina helvetes diskbråck 
- alla mina andra sjukdomar och syndrom osv 
- att jag är sjuk 
- att jag föddes med bl a EDS, dubbelsidig läpp-käk-gomspalt och skolios, endast 50 % lungkapacitet och mycket annat 
- värken, all smärta och alla andra fullkomligt fruktansvärda symtom 
- att livet rinner bort från mig likt sand rinner mellan fingrarna 
- att mina jämnåriga bygger ihop sina liv, bra liv med väldigt hög livskvalitet och med barn, utbildning, hus, äkta män, fulltidsjobb mm mm (och jag är otroligt glad för deras skull, tro inget annat! Jag är bara så väldigt ledsen och sorgsen för min egen del) 
- att jag sover så otroligt dåligt att jag är HELT vaken flera dygn i sträck innan jag får någon sömn alls och sen börjar det om igen 
- att chansen för mig att bli frisk är enormt liten. Verkligen otroligt liten! 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: