hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Trisse och Hollie betyder precis ALLT för mig! 🐶❤️

Ja, precis så är det. Trisse och Hollie betyder verkligen allt för mig. Absolut ALLT. De är otroligt viktiga. 

Mamma kallar dem för mina Vårdhundar och även om de inte plockar upp eller drar av mig mina strumpor eller larmar (skäller) innan jag svimma är de precis just det. Mina Vårdhundar. 

De gör så otroligt mycket och många saker för mig. Det viktigaste av allt, deras viktigaste uppgift, är att de hjälper mig och ser till att jag överlever. De får mig att fortsätta leva. 

Det är inte den allra enklaste uppgiften. Men tillsammans fixar de det utmärkt. Jag (över)lever ju trots allt fortfarande! 
 

Trisse och Hollie! Världens mest underbara små hundar! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: