hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Stort GRATTIS på födelsedagen världens finaste, bästa och älskade pappa! 🎈🎁🥂❤️

 
Idag, den 13 september, fyller vår älskade pappa, svärfar, morfar och make 58 år! 

Ikväll, efter att alla slutat arbeta (till och med födelsedagsbarnet själv måste arbeta idag!) ska pappa bli ordentligt firad! 

Lina och Sofia kommer hit på middag och sedan blir det kaffe och kaka. Någonstans däremellan ska det också hinnas med att delas ut paket och dem ska pappa såklart öppna någongång under kvällen. 

Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna vara med ikväll. Åtminstone en stund, liggandes i soffan, iakttagande de andra. Det tycker jag om. Att observera min omgivning och ha koll på vad som händer/inte händer runt omkring mig. 

Idag ska jag vila strikt (som vanligt) för att öka chansen att jag ska kunna vara med på födelsedagsfirandet ikväll. Jag vill ju så väldigt gärna vara med och jag vet att de andra, inklusive födelsedagsbarnet, vill att jag är med. 

Så det är bara att hoppas, hoppas att kropp och hjärna godkänner en stunds medverkande ikväll! 

Jag älskar denna bilden på pappa. Därför valde jag just denna bilden, trots att jag vet att ni, mina kära läsare, redan sett denna bilden tidigare! ❤️
 
Stort GRATTIS på födelsedagen, världens finaste, bästa Pappa! Vi hoppas att du får en toppendag idag, pappa, för det förtjänar du verkligen! Stort GRATTIS, älskade pappa, önskar hela din familj! 🎈🎁🎂❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: