hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

❤️🎁🎈 Stort GRATTIS på ÅTTA-års dagen Hannaslillaliv-bloggen! 🎈🎁❤️

Denna bloggen skapades den 20 september 2015! Min blogg fyller då alltså hela ÅTTA år idag! 

Jag minns så väl hur det började när jag skapade bloggen och valde bloggens namn och när jag skrev det allra första blogginlägget. 

Vi hade nyss, för bara några få dagar sedan, kommit tillbaka hem till Sverige efter en vecka på Sardinien (Italien) för att fira pappa som fyllt 50 år (vilket han gjorde en vecka innan bloggen skapades!). 

Jag hade funderat ett tag på att starta en blogg och så den dagen då för åtta år sedan bestämde jag mig och satte igång och började fixa och dona och snart var bloggen skapad och det första inlägget var publicerat! 
 
Då för åtta år sedan var jag ganska mycket piggare än jag är nu, även om jag var svårt sjuk redan då, så de cirka två första åren publicerades det tre inlägg om dagen. Ibland fyra! Alla var inte långa texter, men ändå! 

Vad jag skulle ge för att ha så pass mycket ork och energi idag! 

Jag är väldigt glad att jag bestämde mig för att skapa och starta bloggen idag för åtta år sedan och jag är otroligt glad och tacksam för allt som bloggen gett mig, till exempel alla er läsare! 

Jag är verkligen otroligt glad och tacksam att ni finns i mitt liv och att ni fortsätter att läsa det jag skriver, dag efter dag, år efter år! TACK så mycket för att ni läser och för att ni finns, alla ni, mina kära läsare! 
 
Och stort tack till mig själv för att jag tog ett så bra beslut och startade bloggen idag för åtta år sedan, 20 september 2015! Det är jag otroligt glad och tacksam för att jag gjorde!
 
Jag har inte ångrat det en dag, även om det dessvärre tar väldigt mycket ork och energi att få ut "bara" ETT inlägg varje dag! 

❤️🎁🎈 Grattis Bloggen Hannaslillaliv på åtta års dagen! 🎈🎁❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: