hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Nu är vår älskade lilla Hollie hemma igen! 🐶❤️

Ja, det är hon och det är så härligt att ha henne här i vår närhet igen. Det är aldrig roligt att ha sitt djur, sin familjemedlem och bästa vän, inlagd på ett djursjukhus.  

Operationen gick bra och precis som planerat tog de bort Hollies livmoder, äggledare och äggstockar.

För att Hollie inte ska kunna komma åt att slicka eller klia på stygnen har Hollie på sig en body. Typ en sådan som bebisar har fast denna är anpassad för hundar och har till exempel ett hål för svansen! 
 
Så länge vi är med Hollie och har henne under uppsikt hela tiden, vilket vi är och har, slipper hon att ha på sig en "plastkrage" vilket är skönt för henne. 

 
Finaste lilla Hollie! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: