hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Idag ska lilla Hollie till Blå stjärnan för en operation! 💙⭐️

Pappa och Hollie åkte iväg till Blå stjärnans djursjukhus vid 06.30 imorse. Nu, när detta blogginlägg publiceras, borde hon snart börja förberedas inför operationen, så länge inga akutfall kommit in som måste tas först. 

Så vad är det så för operation hon ska göra? Jo, hon ska steriliseras/kastreras. Det är helt och hållet nödvändigt att det blir gjort eftersom att vi har Trisse, en okastrerad hanhund, i familjen. 

Det är ingen jättestor operation, även om den är större på tikar än på hanhundar, och det är en så kallad rutinoperation/rutiningrepp. Det talar för att det kommer gå enkelt och bra. 

Men, det är klart, en operation är en operation. En narkos är en narkos. Det finns alltid en risk att det går åt skogen. Men det får vi såklart inte hoppas att det gör! 

Trisse och jag håller alla tummar, tår och tassar vi har här hemma och de av er, mina kära läsare, som vill hålla tummarna för Hollie och att hennes operation blir enkel, smidig och utan komplikationer får gärna göra det! 

Stort lycka till idag, älskade lilla Hollie! Vi älskar dig så mycket, så mycket! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: