hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Hur svårt ska det behöva vara?!

Igår tog jag av min mycket dyrbara och mycket knappt existerande energi och ringde till Folktandvården för att förnya två recept. Två recept. 

Jag fick prata i telefon med en snäll kvinna och hon lovade att meddela en Tandhygienist att jag behövde två nya recept. Två recept...! 

Sedan fick jag sms från Folktandvården att recept var skickat och då gick jag direkt in på Apoteksappen för att kolla att det stämde, att det var rätt recept som kommit in. 

Vad ser jag då...?! Det finns bara ett recept skrivet! Jag bad om två! Två! Inte fjorton! Hur svårt ska det behöva vara?! 

Jaja, alla gör misstag ibland och det är såklart okej. Problemet är bara att jag nu måste kontakta dem igen. Om jag orkar...! Annars får jag be om hjälp...med det också...! 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: