hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Jag har fantastiska nyheter: Jag ska bli moster! ❤️

Igår kväll gick Trisse ut på sin Instagram och berättade att han ska bli storebror och Hollie storasyster! Så nu delar jag också med mig av dessa fantastiska nyheterna! 

Såhär skrev Trisse på sin Instagram: 
 

Dessa bilder, som kommer här nedanför, lades ut på samma inlägg på Instagram: 
 

 
Här har vi de blivande mammorna! Jag är såå glad och lycklig för deras skull, för min skull och för hela familjens skull! Detta känns verkligen helt fantastiskt! Vi är så glada och lyckliga, hela familjen! Både två- och fyrbenta! 🐶❤️ 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: