hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

The more the merrier och/eller två mot världen…! 🐶❤️

Talesättet "ju fler desto bättre" har nog aldrig passat så väl in som när man pratar om hundar! Det har jag alltid tyckt, enda sedan jag var liten, och jag har inte ändrat uppfattning sedan dess. 


 
 
Men... Det är klart att hur bra och mysigt vi än har det nu här i sängen alla tre, Trisse, Hollie och jag själv, så har det varit oerhört speciellt att vara bara Trisse och jag i så många år. 
 
Vi har klarat oss genom allt, så länge vi haft varandra. Och så är det fortfarande. Hollie är verkligen helt fantastisk, en underbar liten tjej. 

 
 
Men Trisse är TRISSE. Han är mitt ALLT. Han är min älskling. Mitt hjärta och mitt liv. Han är, och kommer för alltid att vara, mitt ABSOLUTA ALLT. Det är Trisse och jag mot världen. 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Klart att Trisse är allt för dig i hela världen.
Hollie är ett extra plus som kommer att växa in i ditt hjärta precis som Trisse har gjort genom åren.
Det tar lite tid för er båda att vänja sig med ännu en lite vän vid din sida i sängen. En riktig mysfaktor. Kramar min älskade hjärtevän ❤️🐶❤️🐶❤️💏😘💙💙💙I-M

Svar: ❤️❤️❤️
Hanna Andersson