hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Knappt hälften av familjen flyger iväg till varmare breddgrader! 😎

Och de som gör det är mamma och pappa! De har antingen precis landat alternativt så ska de snart landa i Kroatien nu i samband med att detta blogginlägget publiceras 08.30.
 
Jag är otroligt glad för deras skull att de ska iväg på semester en vecka. De ska segla i Kroatien, på samma sätt, med delvis samma människor och på samma båt som pappa var iväg och seglade på i just Kroatien i maj (under nästan exakt samma dagar) förra året. 

De är borta i två exakt en vecka, lördag till lördag, och även om det kommer att bli merarbete för Linas och Sofias skull är jag helt säker på att vi kommer att klara dessa dagar utan mamma och pappa på ett alldeles utmärkt sätt! 

Så länge jag har hundarna vid min sida klarar jag mig. Så känner jag, om jag ska vara helt ärlig! 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Så härligt det låter för dina föräldrar.
Kommer ihåg att din pappa åkte iväg förra året.
Du kommer att ha det lika bra med Lina,Sofia,Trisse och Hollie.
Varm kram mitt hjärta.
Du är alltid i mina tankar.❤️🐶❤️🐶❤️🥰👩‍❤️‍💋‍👩😘💙💙💙I-M

Svar: ❤️❤️❤️
Hanna Andersson