hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Kloka ord och citat…! 💙

 

 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Den första får man verkligen en tankeställare till.
Den sista ska vi ge oss själva en klapp på axeln för. Som vi kämpar dag för dag. Aldrig någon vila från all smärta och andra symtom och syndrom. Är så innerligt trött på allt, precis som du är min vän.
Men när jag ser att du får ut någon här på bloggen orkar jag också en dag till.
Tack för att du finns här för mig och alla andra som behöver få lite tröst och se att vi är inte ensamma.
Varm kram min älskade fina hjärtevän.❤️🐶🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘😘🌸🌿🌼🌿🌸🌿🌼💙💙💙I-M

Svar: Tack såå mycket för allt fint du skriver, älskade Ing-Marie! <333 <333 Du skriver precis så som jag tänker, det är som att du sätter ord på mina tankar och känslor! Du är väldigt duktig på att skriva!
TACK själv, älskade Ing-Marie, för att du finns här för mig! För utan dig hade jag gett upp för länge, längesedan! Det är ett som är säkert!
TACK för att du finns här för mig, tack för att du är min fina, underbara, älskade vän och tack för att du är just DU och ingen annan! Jag ÄLSKAR dig! <333 <333
Varma kramar och all kärlek till dig, älskade du! <333 <333
Hanna Andersson

2 Anonym
skriven :

Fina älskade Hanna.❤️Tack för dina fina ord. Du vet att du betyder lika mycket för mig. Utan dig vet jag inte vart jag hade varit idag. Jag ÄLSKAR av hela mitt hjärta. Varmaste kramen till dig.🤗❤️❤️❤️❤️❤️I-M

Svar: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Hanna Andersson