hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Jag vet inte själv hur jag orkar att stå ut…

Precis så är det! Jag har inte direkt något annat val, något annat alternativ än att fortsätta kämpa, fortsätta stå ut. 
Att kasta in handduken och ge upp går inte! Det är inte ett val, absolut inte ett alternativ. 

Men visst. Ibland är det faktiskt så att jag själv känner mig förvånad över det faktum att jag fortfarande står ut. Att jag fortfarande kämpar för min överlevnad. 

Ibland kan jag själv inte riktigt förstå att det är sant, att jag fortfarande existerar och finns kvar här på jorden efter alla år, ja hela mitt liv, av svårt lidande av olika slag. 

Men det är ju som så. Det finns inget annat val, inget annat alternativ än att kämpa vidare och stå ut. Så är det bara. Och så kommer det alltid vara. Och därför kommer jag aldrig ge upp. 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Du är verkligen den största kämpe jag vet och känner till.
Och jag vet att du aldrig någonsin kommer att ge upp trots alla dina svåra smärtor som du kämpar mot varje minut på dygnet.
Det är trots allt skönt att veta att du har dina små älskade vänner vi din sida som aldrig överger dig.
Vilket jag inte heller kommer att göra. Jag finns här för alltid hos dig. Du är min styrka och min hjälte.Klappa och krama om mina små bonusar lite extra mycket idag.
Varm kram som jag hoppas ger dig lite värme och styrka🤗
Älskar dig så mycket, all min kärlek till dig min hjärtevän.🤗🐶🤗🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘😘🫶💙💙💙I-M

Svar: TACK så mycket för allt underbart du skriver till mig, älskade Ing-Marie! Jag kommer aldrig lämna din sida heller och du är min hjälte och den största kämpen jag känner!
Jag älskar dig så mycket! ❤️❤️❤️
Hanna Andersson