hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Jag är trött på att jag alltid tvingas vara stark…

Jag har alltid, så länge jag kan minnas, i hela mitt liv tvingats vara stark. Detta för att jag tvingats gå igenom många tuffa, svåra och traumatiska saker. 
 
Visst har erfarenheterna också gjort mig stark och tålig. Varför? För att jag inte haft något annat alternativ. Jag har tvingats vara både stark och tålig. Alltid. Jag har inte haft något val. 

Men jag är oerhört trött och less på att alltid tvingas vara stark.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Det går inte att vara stark hela tiden, och absolut inte som du har varit i hela ditt liv.
Som du skriver har du inte haft något alternativ vilket är oerhört tragiskt.
Jag ger inte upp hoppet ändå på att det kommer att hittas någon lindring åt oss, och för dig med alla dina diagnoser som gör dig så illa.
Som vanligt önskar jag att det fanns något jag kunde göra för dig.
Det enda är att jag alltid finns här hos dig, vid din sida.
Du är mig så kär vännen min.
Kramar till dig och dina små vänner.
Älskar dig.❤️🐶❤️🐶🤗👩‍❤️‍💋‍👩💘😘💙💙💙I-M

Svar: ❤️❤️❤️
Hanna Andersson