hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

💜💙 Internationella ME- och Fibromyalgi dagen! 💙💜

Ja, precis så är det! Detta är en viktig dag för alla oss med ME och Fibromyalgi och eftersom att jag har oturen att ha båda dessa sjukdomar, och dessutom dagligen skriver/bloggar om livet med dessa sjukdomar, känner jag att jag borde skriva ett långt, genomtänkt och superbra inlägg om denna dag idag. 

Men det kommer jag inte göra. Och det är just på grund av mina sjukdomar, främst att jag är mycket svårt sjuk i ME, som gör det helt omöjligt för mig att orka skriva ett långt och bra blogginlägg idag.
 
Jag mår helt otroligt dåligt. EXTREMT dåligt till och med och jag känner mig mer död än levande. Jag är helt, totalt kraschad, det känns som att jag är det mer eller mindre hela tiden nu för tiden, och jag mår helt enkelt fruktansvärt dåligt. 

Jag har ingen ork eller energi alls och därför kommer dagens inlägg inte att bli så mycket längre. Viljan att skriva längre och bättre finns men orken finns dessvärre inte alls. 

Ni som vill får väldigt gärna bära blå och/eller lila kläder idag. Blått är ME's färg och lila är Fibromyalgins färg. 

 
12/5, idag, är alltså internationella ME- och Fibromyalgi dagen och det är väldigt viktigt att det uppmärksammas! 💙💜 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Det är en viktig dag för oss drabbade. Speciellt för er som är så svårt drabbade av sjukdomen att ni inte orkar med livet.
Vi får hoppas att det uppmärksammas mer och mer.
Okunskapen är alldeles för stor inom vården och politiker.
Vi får hoppas att de också uppmärksammar den här dagen.
En varm kram till dig min älskade kämpe. 🤗❤️🐶❤️🐶❤️💏😘💙💙💙💙I-M

Svar: 💙💙💙❤️❤️❤️
Hanna Andersson