hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Igår hade vi fina födelsedagsbarnet Lexi här hos oss! 🎈🎁🐶❤️

Igår hade vi finaste Lexi hos från halv tio på morgonen till ungefär halv sju på kvällen. Vi passade henne eftersom att hennes familj var på Liseberg hela dagen! 

För att göra det lite enklare och lugnare för oss delade vi på hundarna igår när de hade träffats en liten stund och sagt hej till varandra.
 
Pappa tog med Trisse till landet så var Trisse med vår älskade bonushund Tjorven och hennes matte och husse medan pappa grejade i friggeboden som renoveras. 

Och lilla Hollie var hemma hos Lina och Sofia i deras lägenhet och så hade mamma och jag Lexi här hemma hos oss. Och det gick väldigt bra att passa henne! Det var inga som helst problem! 

Lexi fyllde hela ETT år igår! Tänk så fort tiden går! Mamma och jag firade henne bara litegrann genom några extra klappar och pussar här och var men planen var att hon skulle få med sig två små paket hem härifrån oss. 

Men när Lexi blev hämtad på kvällen låg jag såklart och vilade och hur gärna jag än ville gå upp från sängen och säga hejdå till Lexi så orkade jag inte det. Och i och med det så glömde vi att skicka med paketen hem.
 
Jaja, så kan det gå! De finns kvar tills nästa gång vi träffar Lexi och det är inte så lång tid tills vi gör det! Vi ska nämligen passa Lexi några dagar och nätter i början av juni! 

Det ser vi fram emot hela familjen! Inte minst Trisse som fullkomligt älskar sin stora, fina bästa vän Lexi! 🐶❤️ 
 
 
 
Fina, underbara, älskade Lexi! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Ni har fullt upp med allé hundar runt er.😄
Måste vara underbart att ha så många som älskar att vara hos er, även om ni behöver dela upp dem ibland.
Du får njuta av alla och deras närvaro hos dig. Vilket jag vet att du gör.
Varm kram min fina hjärtevän.
Tack för att jag får vara din vän.
Du betyder allt för mig.👩‍❤️‍💋‍👩😘❤️🐶❤️🐶❤️🐶❤️🤗💙💙💙I-M

Svar: Tack för att du är min vän, älskade Ing-Marie! Du betyder allt för mig! TACK för att du finns och för att du är helt fantastisk och underbar! Många stora kramar och all kärlek till dig <333 <333
Hanna Andersson

2 Johanna och Lexi
skriven :

Stort tack för igår!🙏 Ni är fantastiska!❤️😍 Massor med kramar och nospussar från Johanna och Lexi

Svar: ❤️❤️❤️ Massor med kramar tillbaka till dig, Lexi och resten av familjen från mig, Trisse och Hollie!
Hanna Andersson