hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Idag är det ett viktigt läkarsamtal som står på agendan!

Ja, precis så är det! Det är ett viktigt läkarsamtal jag ska ha idag. Och efter det har jag en hel del att uppdatera er, mina kära läsare, om. 

Ett telefonsamtal är såklart väldigt mycket lättare att genomföra samt väldigt mycket mindre energikrävande än ett läkarbesök på sjukhuset. 
 
Men jag har absolut INGEN ork eller energi för dagens telefonsamtal. Jag känner mig, som alltid annars, fullständigt slagen i bakhuvudet och utmattningen är förlamande svår. 

Men dagens läkarsamtal är något jag bara måste klara av att genomföra. Och förhoppningsvis och i bästa fall kommer det något positivt, en god nyhet, från dagens samtal.
 
Vi får verkligen hoppas att så är fallet! Hoppas, hoppas! 

Jag är väldigt lyckligt lottad som har inte bara en utan TVÅ underbara, söta, små hundar som myser tillsammans med mig här i sängen! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Vi får verkligen hålla tummarna för att det blir ett positivt samtal.
Det är verkligen lyx med Två små vänner i sängen. Tur att den är så stor så ni får plats ordentligt. Det ser ut som Hollie har funnit sin plats och kommit till ro.
Lycka till med samtalet. Tänker på dig.
Kramar🤗❤️🐶❤️🐶❤️💏😘🥰💙💙💙I-M

Svar: ❤️❤️❤️
Hanna Andersson

2 Anonym
skriven :

Så bra att du ser mina kommentarer igen.
Hoppas att du har sett alla som jag skrivit förra veckan.❤️❤️💏😘❤️❤️I-M

Svar: Jag tror tyvärr inte att jag har sett alla. Men nu kan jag se dem igen, som väl är! ❤️❤️❤️ Massa kramar och all kärlek till dig ❤️❤️❤️
Hanna Andersson

3 Hannas krypin
skriven :

När jag läser det här inlägget så har du redan haft ditt läkarsamtal. Jag hoppas verkligen att du fick ett bra samtal.

Svar: Tack så mycket, snälla, rara du! Info kommer strax att komma som berättar vad telefonsamtalet handlade om osv.
Kram, finaste du ❤️❤️❤️
Hanna Andersson