hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Det är otroligt viktigt för mig att bloggen fortsätter vara aktiv och igång! 💙

Natten till igår råkade en ofärdig version av detta, dagens, blogginlägg publiceras. Det blev fel. Så idag publicerar jag detta inlägg, nu färdigt, igen! TACK så mycket för att ni läser! 💙

Det är så viktigt att fortsätta ha bloggen aktiv och igång! Det är något av det viktigaste jag vet, något av det viktigaste som finns. För mig, här och nu och framåt. 

Jag lider något enormt, som ni, mina kära läsare, vet, och trots att jag lider så förskräckligt måste jag fortsätta kämpa vidare. Jag måste fortsätta överleva, fortsätta finnas här för min familj.

Hur svårt det än är måste jag fortsätta finnas här på jorden, för min familj. Och något som hjälper mig att fortsätta finnas kvar och kämpa vidare är bloggen! 

Jag tycker så otroligt mycket om att skriva, dela med mig om mitt liv, som ung och mycket svårt multisjuk, och vardag så som den ser ut. 

Och ni läsare, mina kära läsare, ni- varenda en av er- betyder mer för mig än jag tror att ni någonsin kan förstå! Jag är evigt glad och tacksam att ni läser, gillar och kommenterar. 

Jag kämpar hårt för att få ut ett inlägg varje dag för jag vill så väldigt gärna fortsätta ha det så, hålla bloggen aktiv och igång! 

En förutsättning för att bloggen ska fortsätta finnas kvar är att det finns läsare! Såklart! Jag vill ju ha läsare, så är det bara!

Så fortsätt läs! Och gilla gärna inläggen (klicka på hjärtat längst ner, i slutet på varje blogginlägg)! Kommentera och dela gärna med er av bloggen och det ni läser till folk runt omkring er!

Dela gärna något/några av mina blogginlägg på sociala medier och/eller tipsa en kompis som tycker om att läsa osv.

Ju fler som läser desto fler får upp ögonen samt lär sig om ME, EDS, fibromyalgi osv som jag skriver samt delar information om. Och det är ett av mina mål med skrivandet och bloggen, att fler ska förstå vad ME (och mina andra sjukdomar) är för något.

Jag gör det lilla jag kan för att uppmärksamma och sprida kunskap och information om ME, EDS och fibromyalgi osv och det är allt jag kan och har ork och energi att göra i nuläget. Och knappt ens det. 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Mikaela
skriven :

Din blogg är så fin.

Svar: Tack så mycket! Så roligt att du tycker det!
Hanna Andersson

2 Anonym
skriven :

❤️❤️❤️🐶🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘💙💙💙I-M

Svar: ❤️❤️❤️❤️💙💙💙💙😘😘😘😘
Hanna Andersson

3 Anonym
skriven :

Som du har sett så har jag inte kommenterat på ett par dagar. Men ville att du skulle se att jag var här.
Det blev inget morsdagsfirande för mig. I stället snabb ambulansfärd till sjukhuset. Mår bättre nu så var inte orolig. Jag åker hem idag igen.
Och får försöka kämpa mig tillbaks till min vanliga livsnivå.
Jag tänker om du skriver din blogg varannan dag eller lite då och då. Skulle det kännas lättare? Kan inte tänka mig att du försvinner här från mig. Skriver mer sen. Varm kram min fina älskade hjärtevän.❤️🐶🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘🥰🫶💙💙💙I-M

Svar: Nej, men stackare! Så otroligt jobbigt och tufft för dig och C, Ing-Marie! Det låter väldigt tufft! Jag lider så med dig/er!
Jag blir såklart ännu mer orolig för dig nu än jag brukar vara!
Hoppas, hoppas att du kan vila och komma till din vanliga nivå av mående så snart det bara går!

Jag kan inte heller tänka mig att försvinna härifrån!
Många stora, varma kramar och all kärlek till dig, älskade, finaste Ing-Marie! Jag älskar dig! <333 <333
Hanna Andersson

4 Katarina
skriven :

Du är fantastisk som orkar driva din blogg och förmedla så mycket viktigt!💙 Jag tycker även så mycket om att få ta del av alla fina bilder på både Trisse, Hollie och massor av vackra naturbilder och inte minst blom-bilder. Många kramar till dig fina Hanna och till båda vovvarna🐶💙🐶

Svar: Hej älskade Katarina! Så roligt det är att se dig här igen! Jag tänker på dig och hoppas att du mår så okej/bra som det bara är möjligt, finaste du! <3 TACK SÅ MYCKET, finaste Katarina, för allt det fina du skriver! TACK!
Många stora kramar tillbaka till dig från mig, Trisse och Hollie! <3
Hanna Andersson

5 Carolina
skriven :

Kom in på din blogg av en slump för ungefär ett år sedan och tittar in nästan varje dag. Önskar av hela mitt hjärta att du och alla andra som lider av dessa sjukdomar ska få lindring och bot.

Svar: Hej Carolina! Jag är väldigt glad att du hittade hit till bloggen och ännu gladare att du är kvar och går in nästan varje dag! Det betyder väldigt mycket för mig! <3
Tack så mycket för dina fina ord! <3
Kram
Hanna Andersson