hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Ord kan inte beskriva hur mycket jag sörjer och saknar Christin 😔💙

I söndags, den 26/3, var det ett år sedan min bästa vän och syster, mycket svårt ME-sjuka, Christin lämnade jordelivet. 
 
Ord kan inte beskriva hur mycket jag sörjer och saknar Christin. 
 
Jag hoppas att Christin har funnit frid och att hon har det bra, vart hon än befinner sig. Mycket av hennes tid här på jorden var väldigt, väldigt tuff (hon var bland annat mycket svårt sjuk i ME) och något som tröstar mig när jag saknar henne som mest är att tänka att hon inte längre lider. 

Jag kommer alltid att älska dig, finaste vän och syster, och jag kommer aldrig någonsin glömma dig utan för alltid minnas dig som den fantastiska, otroligt starka, snälla och omtänksamma och helt underbara kvinna du var! 

Du är otroligt saknad och oerhört älskad.
Fortsätt att vila i frid, finaste Christin.
En dag möts vi igen. Och sedan skiljs vi aldrig åt någonsin igen. 💙
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Jag tänker ofta på Christin och vilken kamp hon hade med sjukdomen och vården.
Jag vet hur mycket du saknar din syster/ vän. Precis som jag saknar min som gick bort för snart två år sedan. Vi får trösta oss med att de lider inte längre. Jag brukar tänka att nu är de fria och kan göra allt som de drömde om. Lite barnsliga tankar kanske. Men det tröstar mig i saknaden av en god vän.
Vi får vara tacksamma att vi fick vara en del av deras liv och vara deras goda vän. Men det är svårt med saknaden. Den går aldrig över.
Varm kram min Hanna. Min älskade vän och ME-d kämpe.❤️🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘💙💙💙I-M

Svar: Jag förstår det! Hon var ju en kär vän till dig också. Det är klart att vi saknar våra älskade vänner otroligt mycket men vi får försöka tänka så som beskriver att du tänker, att de är friska och fria att göra det de vill och drömt om att göra.
Och vi får också tänka så, som du också beskriver, att de inte längre lider och plågas- som de ju gjorde här på jorden.
Christin led och plågades så svårt av bl a otroligt svår ME och det känns så underbart att tänka att hon inte längre lider. Hon har inte längre ont. Hon har frid. Så skönt!

Ja, jag känner mig otroligt glad och tacksam för att jag fick den stora glädjen och äran att lära känna Christin och få vara en del av hennes liv de sista sju åren av hennes liv.
Ja, det är väldigt svårt att sakna någon så djupt. Nej, vi kommer aldrig någonsin sluta varken älska eller sakna våra älskade vänner!
Många stora kramar och all kärlek till dig, din vän och Christin <333 <333
Hanna Andersson

2 Susanne
skriven :

<3<3<3

Svar: Tack så mycket, finaste, bästa Susanne som jag tycker såå väldigt mycket om! <3 <3 <3
Hanna Andersson

3 Anonym
skriven :

Livsöden... Att förlora min syster är det värsta som någonsin hänt. Jag tar alla smärtor, all frustration, Att mitt liv togs ifrån mig av mina sjukdomar, alla dagar i veckan över sorgen av min syster.

Svar: Det förstår jag verkligen! Jag förstår det och jag är så ledsen för din skull! Det måste verkligen vara oerhört smärtsamt att förlora sin syster. :( :(
Hanna Andersson

4 Anonym
skriven :

Jag beklagar verkligen din sorg :( Man önskar att det räckte att kroppen är i krig och all sorg det medför.

Svar: Tack så mycket! <3 Ja, det har du helt rätt i!
Hanna Andersson

5 Sofia
skriven :

❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️
Hanna Andersson