hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och Àr 27 Är gammal. Mitt liv Àr inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla Àr svÄra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fÄtt efter mÄnga Ärs sökande efter orsak för min kropps dÄliga mÄende. Jag har ocksÄ segmentall rörelsesmÀrta i ryggen, sju diskbrÄck, en svÄr refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det Àr med andra ord ingen dans pÄ rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har sÄ mycket positivt och sÄ mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och tvÄ bonushundar, familj och vÀnner betyder allt för mig. Detta Àr lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Nu Ă„ker vi till Lund! đŸ„â€ïž

Nu nÀr detta blogginlÀgg kommer ut Àr vi redan pÄ vÀg, sedan en lite dryg halvtimme, nerÄt landet. FrÄn Göteborg ner mot Lund! 

Det kÀnns vÀldigt jobbigt att vi (mamma, pappa och jag) lÀmnar Trisse bakom oss! Men han kommer ha det bra med Lina och Sofia och vi ses ju igen imorgon, som vÀl Àr! 

Ni, mina kÀra lÀsare, fÄr vÀldigt gÀrna önska oss lycka till, bÄde med fÀrden nerÄt i landet, med sjÀlvaste undersökningen som jag ska göra senare idag samt att hotellnatten och fÀrden hemÄt imorgon ocksÄ gÄr sÄ bra som det bara Àr möjligt! 

Morgondagens blogginlÀgg kommer att bestÄ av bilder som Àr tagna under Àventyret idag och det Àr inte förrÀn tidigast pÄ söndag som jag kommer att skriva och berÀtta hur det gick med undersökningen och resan! 

Lund stad och Lund sjukhus, here we come! đŸ„â€ïžÂ 
 
Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: