hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Igår, den 21/3, rockade Trisse sockorna för ALLAS lika rättigheter! 🐶❤️

Japp, det gjorde han allt, unge herr Trisse! Igår, den 21 mars, var det internationella Downs syndrom dagen och ett sätt att uppmärksamma den viktiga dagen är att rocka sockorna! 

Och vad innebär då det? Jo, det innebär helt enkelt att man bär olika strumpor på fötterna, till exempel en randig på ena foten och en prickig på andra foten. 

Och varför gör man då detta? Jo, det gör man för att visa omvärlden att det är okej att vara olika. Att vi alla människor är olika varandra och att det är okej! Vi är ALLA LIKA MYCKET VÄRDA och att vara olika är bra!  

Såhär stilig var Trisse igår när han rockade sockorna! 
 
 
Det var inte så lätt att röra sig, för att inte säga helt omöjligt att gå, i mammas (mina) alldeles för stora strumpor, tyckte Trisse. Men visst var han söt när han rockade sockorna för allas lika värde! 🐶❤️ 
 
Lina, min älskade syster, har tagit det här med rocka sockorna ett steg längre. Hon gör det varje dag, året om och det har hon gjort i ett antal år. Det är väldigt fint av henne, tycker jag. 

Och budskapet i sig är fantastiskt fint! Vi är alla unika, vi är alla olika. Ingen är den andra lik och det är okej! Det är något bra. Tänk så tråkigt det hade varit om vi alla var exakt likadana! Olika är bra. 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Klart att Trisse rockar sockor.
Som Lina gör varje dag. Sist de minsta barnbarnen var här frågade jag om de rockade sockorna för en hade olika sockor på sig.
Men det var ett enklare svar än så den gången. Vi hittar aldrig våra strumpor som hör ihop. Så kan det också vara.
Ha en dag min vän.❤️🐶🧦❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘🥰💙💙I-M

Svar: Ja, det gjorde han. Ja, precis! Hon gör ju det varje dag, året om! Haha så roligt och härligt svar dina barnbarn gav dig! Precis, så kan det också vara!
Ha en dag, älskade Ing-Marie! <333 <333

Och Ing-Marie, älskade, finaste, mest omtänksamma, generösa, gulliga, snälla och rara du! Stort TACK för den fina presenten du skickade hem till mig!
Kära du! Det hade du verkligen inte behövt!
Du är så fantastiskt givmild och snäll och du har ett stort hjärta. Ett hjärta av guld!
Tack så mycket för presenten, älskade du! Det smakade gott! Tack!
Jag älskar dig! Glöm aldrig det!
Många stora kramar och all kärlek till dig <333 <333
Hanna Andersson

2 Anonym
skriven :

Jag Ville ge dig det lilla extra nu när du mår så dåligt. Det minsta jag kan göra för dig. Så roligt att det smakade bra. All min kärlek till dig mitt hjärta.❤️🥰👩‍❤️‍💋‍👩😘🥰❤️I-M

Svar: Du är såå fantastiskt snäll, Ing-Marie! Du är så underbart fin och omtänksam och du bryr dig verkligen om mig! Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna en sådan fantastisk och helt underbar vän som du! Jag älskar dig, Ing-Marie! Så mycket, så mycket! Glöm aldrig det! <333 <333
Ja, det var så gott! Tack så mycket, finaste du! <333 <333
Hanna Andersson

3 Anonym
skriven :

Du ger så mycket tillbaks Hanna.
Lika omtänksam fantastisk och underbar vän. Vad hade jag gjort utan dig?? Tack för att jag fått den ynnesten att vara din vän. Älskar dig.❤️❤️❤️❤️❤️I-M

Svar: Tack så mycket, finaste Ing-Marie, du är så otroligt snäll som alltid skriver så fint till mig! Jag känner samma för dig! Jag vet inte vad jag hade gjort utan dig!
Vi kämpar ju tillsammans! Vi försöker stå ut och överleva tillsammans, med hjälp av vandring! <333 <333
Jag är för evigt glad och tacksam för att du är min finaste vän och för att du alltid finns här och stöttar mig! Jag hade inte klarat mig utan dig och din fantastiska stöttning!
Jag älskar dig! <333 <333
Massa varma kramar och all kärlek till dig <333 <333
Hanna Andersson