hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Idag hade jag egentligen tid för tredje operationen av bisköldkörteln!

Men jag ska, som ni säkert förstår, inte opereras idag! 

Det beror inte på att svaret på undersökningen jag gjorde i Lund för en och en halv vecka sedan var negativa. Jag har inte fått svaren på undersökningen än! Och det är det som är grejen! 

Samtidigt som tiden för undersökningen bokades in i Lund (den 10/3) bokades också tid för den eventuella operationen in (21/3, idag!).
 
Mamma och jag sa direkt att tiden mellan undersökningen och tiden för operationen är väldigt knapp, bara elva dagar, och vi undrade om det skulle hinnas analyseras röntgenbilderna från undersökningen och sedan hinna dra ihop rätt kirurger mm till operationen osv. 
 
Och vi hade helt rätt! Tiden räckte inte alls till! Tyvärr. Om det nu är så att undersökningen visar att jag kan opereras igen, nu för tredje gången, i ännu ett försök att få bort den sjuka bisköldkörteln hade jag såklart velat få det gjort så snart som möjligt. 

Men nu blev det inte så. Svaret från undersökningen har inte kommit (jag kommer att skriva och uppdatera er, mina kära läsare, och berätta om det blir en ny operation eller inte så snart jag bara vet!) och tiden för min planerade operation har getts bort till någon annan. Och så är det med det! 

Jag bara hoppas, hoppas så innerligt att svaren från undersökningen visar att det går att operera mig igen och då hoppas, hoppas jag ännu mer att det blir tredje gången gillt!
 
Att den tredje gången lyckas! Det är det jag önskar, drömmer om och vill allra mest just nu, när det kommer till min egen hälsa/min svåra situation.
 
Vi får helt enkelt fortsätta att hoppas, hoppas ett tag till. Hoppas, hoppas...! 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Där var de lite för snabba att planera. Utan en tanke bakom vad de bestämde. Inte så ovanligt tycker jag. Vi får verkligen hoppas på att du ett resultat som hjälper dig. Jag håller tummarna. Varm kram🤗
Min fina hjärtevän.🤗❤️🐶❤️🥰👩‍❤️‍💋‍👩🥳💙💙I-M

Svar: Ja, det var de utan tvekan! De tänkte inte riktigt till där och jag håller helt med dig om att det (tyvärr!) inte är så ovanligt att det är så! Ja, vi får verkligen hoppas det! Vi håller tummarna och tassarna stenhårt här hemma och vi bara hoppas och hoppas att det blir en ny operation och att den tredje operationen lyckas! Tredje gången gillt! Det bara MÅSTE BLI SÅ!!!
Varma kramar och all kärlek till dig, min finaste, älskade Ing-Marie <333 <333
Hanna Andersson

2 Susanne
skriven :

Håller alla tummar att denna op kommer lyckas för dig!!! All styrka till dig fina Hanna <333

Svar: Åh så glad jag blir att se dig här, kära Susanne! Tack så mycket för att du läser (det kanske du brukar göra? Vad vet jag! Jag uppskattar det väldigt mycket oavsett!) och tack så mycket för din fina kommentar! Jag tänker på dig ofta och hoppas att du är så okej som det bara är möjligt!
Stor, stor varm kram finaste du <333 <333
Hanna Andersson