hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Bilder från gårdagens äventyr! 🏥❤️

Ja, det var verkligen ett äventyr både att ta sig ner till Lund samt själva vistelsen på sjukhuset (som tog flera timmar) och undersökningen, som inkluderade att få en PVK och annat "roligt"! 
 
Jag är helt och fullkomligt kraschad efter gårdagen och eftersom att detta äventyret ännu inte är över, vi ska åka hem idag, ska jag inte lägga mer energi på att skriva.
 
Jag kommer istället att dela med mig av några bilder från gårdagen. Hur undersökningen mm gick kommer jag att berätta så snart det bara går! I bästa fall redan imorgon. 

 
 
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Jag har tänkt så mycket på dig och undrat hur det har gått.
Kraschen visste jag skulle komma.
Men väntar på att få höra hur det gick med undersökningen.
Skönt med bara vägar i alla fall.
Hoppas resan hem går så bra som möjligt för dig. Mina tankar är med dig mitt hjärta.❤️🐶❤️🥰👩‍❤️‍💋‍👩❤️💙💙💙I-M

Svar: Ja, att kraschen skulle komma visste vi ju. Det är ju dessvärre så. Mina tankar är alltid med dig, finaste Ing-Marie <333 <333
Hanna Andersson