hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och Àr 27 Är gammal. Mitt liv Àr inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla Àr svÄra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fÄtt efter mÄnga Ärs sökande efter orsak för min kropps dÄliga mÄende. Jag har ocksÄ segmentall rörelsesmÀrta i ryggen, sju diskbrÄck, en svÄr refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det Àr med andra ord ingen dans pÄ rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har sÄ mycket positivt och sÄ mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och tvÄ bonushundar, familj och vÀnner betyder allt för mig. Detta Àr lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

En av mina absoluta favoritbilder! đŸ¶â€ïž

Av alla de bilder jag har i min telefon, som till 99 % bestÄr av bilder pÄ hundar, och som Àr tagna bÄde av mig sjÀlv och de andra i familjen, finns det de bilder jag tycker mer om Àn andra. 

Och den bild jag vill visa för er, mina kÀra lÀsare, som finns hÀr nedanför, Àr en av mina absoluta favoritbilder!
 
Den Àr sÄ otroligt fin, pÄ alla sÀtt och vis och jag blir glad och full av kÀrlek, samt en gnutta vemod och sorg över det faktum att Tyra inte lÀngre finns bland oss hÀr pÄ jorden.  
 
Jag bara ÄLSKAR denna underbara bild pĂ„ hundarna! Den Ă€r sĂ„ fin, sĂ„ fantastiskt fin och sĂ„ hĂ€rlig att se pĂ„. Älskade, finaste hundar! Tyra, Tjorven och Trisse.
 
NÀr detta kort togs var flocken samlad och i harmoni, som den var 99 % av tiden. Hundarna trivdes, och trivs, sÄ vÀldigt bra tillsammans och det var/Àr sÄ fint att se och skönt att veta.
 
Älskade, fantastiska, finaste och helt underbara smĂ„ hundar! Som vi ÄLSKAR er! đŸ¶â€ïž
Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Vilken tur du har som har dem i ditt liv. Det Ă€r ju bevisat sĂ„ mĂ„nga gĂ„nger hur stor nytta djur har pĂ„ mĂ€nniskor, speciellt de som inte mĂ„r bra. MĂ„nga barn som blir hjĂ€lpta av terapi hundar. Sen ha en alldeles egen liten Trisse vid sin sida Ă€r guld vĂ€rt. Klappa om honom extra frĂ„n mig. Och en varm kram till dig min vĂ€n. Ha en dag med Trisse.â€ïžđŸ¶â€ïžđŸ‘©â€â€ïžâ€đŸ’‹â€đŸ‘©đŸ˜˜đŸ„°đŸ’™đŸ’™đŸ’™I-M