hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

En av mina absoluta favoritbilder! 🐶❤️

Av alla de bilder jag har i min telefon, som till 99 % består av bilder på hundar, och som är tagna både av mig själv och de andra i familjen, finns det de bilder jag tycker mer om än andra. 

Och den bild jag vill visa för er, mina kära läsare, som finns här nedanför, är en av mina absoluta favoritbilder!
 
Den är så otroligt fin, på alla sätt och vis och jag blir glad och full av kärlek, samt en gnutta vemod och sorg över det faktum att Tyra inte längre finns bland oss här på jorden.  
 
Jag bara ÄLSKAR denna underbara bild på hundarna! Den är så fin, så fantastiskt fin och så härlig att se på. Älskade, finaste hundar! Tyra, Tjorven och Trisse.
 
När detta kort togs var flocken samlad och i harmoni, som den var 99 % av tiden. Hundarna trivdes, och trivs, så väldigt bra tillsammans och det var/är så fint att se och skönt att veta.
 
Älskade, fantastiska, finaste och helt underbara små hundar! Som vi ÄLSKAR er! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Vilken tur du har som har dem i ditt liv. Det är ju bevisat så många gånger hur stor nytta djur har på människor, speciellt de som inte mår bra. Många barn som blir hjälpta av terapi hundar. Sen ha en alldeles egen liten Trisse vid sin sida är guld värt. Klappa om honom extra från mig. Och en varm kram till dig min vän. Ha en dag med Trisse.❤️🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘🥰💙💙💙I-M