hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Idag är det dags…! Håll gärna tummar och tår för mig! ❤️

Idag är det då dags att göra undersökningen som jag skrev och berättade om i gårdagens blogginlägg.
 
I dagens blogginlägg är planen att jag inte ska skriva alls särskilt mycket. Jag behöver spara på den lilla, lilla portion ork och energi jag har inför denna dag som kommer bli otroligt tuff och lång 

Men något jag vill skriva är att ni, mina kära läsare, väldigt gärna får hålla både tummar och tår för mig idag!
 
Vi får verkligen hoppas att sövningen och undersökningen går bra idag och att jag är så okej som det bara är möjligt när mamma och jag skickas hem i eftermiddag/kväll.   

Slutligen vill jag bara skriva och informera er, mina kära läsare, att det troligtvis blir vår kära Bloggvikarie som rycker ut och skriver (och publicerar!) morgondagens inlägg. 

Efter både sövning och en mycket ansträngande undersökning, för kroppens del, kommer jag inte ha någon som helst ork och/eller energi att skriva och publicera ett inlägg imorgon morgon.
 
Men som väl är har jag en utmärkt Bloggvikarie som kan rycka ut och hjälpa mig. Imorgon kommer hon att informera er om hur jag mår efter den mycket (över)ansträngande och tuffa gårdagen. 

Tack så mycket för att ni, mina kära läsare, håller tummarna, och eventuellt även tårna, för mig! Ni betyder så otroligt mycket för mig, allihop, varendaste en av er och jag är så glad och evigt tacksam för att ni följer mig och läser det jag skriver, samt gillar, kommenterar och stöttar mig. Stort, stort TACK! 💙💙💙
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Katarina
skriven :

Håller tummar och tår hårt för att din undersökning ska gå bra.✊🙏 Varmt lycka till fina Hanna.🍀 Stor kram💙

2 Anonym
skriven :

Jag trodde att du redan åkt iväg. Håller alla tummar och tår för att det ska gå bra idag. Tänker på dig hela dagen.. Du finns i mitt hjärta ❤️ Din blogg vikarie är väldigt välkommen. Skönt att få höra redan i morgon hur allt har gått för dig. Stor varm styrkekram🤗❤️❤️‍🩹❤️❤️‍🩹💙💙💙I-M

3 sandra ledin
skriven :

Massa styrke kramar <3